Hurtig levering 1-2 dage Levering 1-4 hverdage
Billig fragt Fragt 39 kr. – Gratis over 499,-

Om os

Xocolatl elsker god chokolade

At kreere farverig og smagsfuld chokolade er en passion for alle hos Xocolatl.
Vi har stor respekt for råvarer, håndværket og tradition, men vi tør også at eksperimentere med smag, farve og form – altid uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi ønsker at tage et socialt ansvar og gøre en forskel for miljøet.
Vores nye Golden Eggs æsker er FSC certificerede, og de består af 40 % genbrugspapir, samt 15 % biprodukt fra kiwiproduktion, som giver den flotte grønne farve.

Selv om vi er en lille virksomhed, ønsker vi at tage et stort socialt ansvar. Lokalt, hvor vores butikker er, og internationalt for de chokoladefarmere, vi indkøber vores varer hos, samt for miljøet. Vi bruger kun chokolade, der lever op til bæredygtighedsprincipperne fra Cocoa Horizons, hvis mission er at sikre forbedrede levevilkår for chokoladefarmerne og gennem en bæredygtig, innovativ tilgang forbedre produktiviteten.

Hvis noget af vores chokolade i vores interne kvalitetskontrol ikke lever op til vores egne høje standarder for udformning og udtryk, benytter vi os blandt
andet af ”Madspildsbokse” eller forsøder de lokale plejehjemsbeboere med lidt juleknas eller påskeæg.

Hos Xocolatl ønsker vi at være en stærk medspiller for det lokalmiljø, vi bor i. Vi tror på mangfoldighed blandt vores medarbejdere, og vi har menneskeligt overskud og plads til dem, der har brug for ekstra fleksibilitet på arbejdsmarkedet.

© 2020 All rights reserved - Xocolatl.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop mere