Sweets

I den prikkede kuffert finder du blandt andet de velsmagende engelske vingummier fra Sweets eller kombinationen af bløde frøer, hvor den ene variant er syrlig med en fin smagsnuance af citron, mens den anden er sødet med hindbær.

Viser alle 5 resultater

I de fine prikkede kufferter fra Sweets finder du helt sikkert din favorit, når du vil forkæle dig selv eller dine kære.
Er du til vingummi, kan du finde hele fire varianter:
Den med de røde og søde frøer med smag af hindbær og lakrids eller den syrlige med gule frøer, der har en fin frisk smag af citron. Begge varianter er både glutenfri og veganske, hvilket også gælder for de klassiske engelske vingummier, hvor du får ca 150. grams nydelse.
Vi anbefaler dig også at prøve de bløde fruit gums, hvis du kan lidt de lidt tungere vingummier med den bløde midte og det sprøde ydre.

I Sweets-serien finder du også både den søde bløde lakrids og den ekstra saltede, der får tænderne til at løbe i vand. Er du mere til mandler, kan du vælge mellem de sprøde brændte mandler, eller en af de tre varianter af spanske mandler:
Salt, Salt & Peber eller Provence, der leder tankerne mod sydlige himmelstrøg og er eminente som snack sammen med et glas køligt hvidvin eller som topping på en salat.

Er du mere til de chokoladeovertrukne mandler, så kan vi anbefale dig at tage et kig på en af vores fire varianter, der er nænsomt lavet på vores chokoladeværksted i Christiansfeld, men sælges i alle vores tre butikker.
Prøv vores dark chocolate med spanske mandler overtrukket med 70 % mørk chokolade eller den spændende lyserøde variation, der er overtrukket med hvid chokolade og vendt i hindbær.

Hos Xocolatl bruger vi kun naturlige farvestoffer og chokolade, der lever op til bæredygtighedsprincipperne fra Cocoa Horizons. Cocoa Horizons mission er at sikre forbedrede levevilkår for chokoladefarmerne og gennem en bæredygtig, innovativ tilgang forbedre produktiviteten.
Organisationen Cocoa Horizons arbejder derudover for at sikre en bedre adgang til rent drikkevand, optimere sanitetsforhold, forbedre kvinders vilkår, samt en kontinuerlig kamp mod børnearbejde i plantagerne.