Snackbar

“Tak”   “Jeg elsker dig”   “Tillykke”

Uanset, hvilket budskab du gerne vil levere, har Xocolatl en snackbar, der hjælper dig på vej, og hvad er stærkere end ord i kombination med chokolade?
I vores sortiment finder du også Snackbar bær, Snackbar hasselnød, Snackbar karamel/salt og Snackbar lakrids/havsalt i vores klassiske, stilrene indpakning, der kan bruges til enhver anledning.

Viser alle 11 resultater

Nogle ord er bare så svære at få sagt, men Xocolatls budskabs-snackbarer kan hjælpe dig på vej.
Udover at de indeholder himmelsk chokolade, er de fint pakket ind i farverige budskaber, der uden tvivl falder i god jord hos din modtager, for alle elsker jo god chokolade.
Du kan bruge vores snackbar “Congratulations” eller “Happy Birthday” som fødselsdagskort og gemme en lille pengeseddel inde i æsken.
Har du den der nabo, der altid lige holder øje, når du ikke er hjemme? Vander blomsterne? Naboen, der lufter hunden, eller den virkelig rare, der sparker fodbolden retur over hækken, når ungerne har misset målet og næsten ramte drivhuset i haven ved siden af?
Sæt pris på det gode naboskab og læg vores “Thank you” snackbar i postkassen.

Netop nu kan du også finde vores julesnackbar, der er lavet af 70 % mørk chokolade og drysset med de lækreste sprøde hasselnødder.