Jul 2020

Vi elsker julen, og vi håber, at vores kærlighed til julens hyggestunder kan smages, når du sætter tænderne i vores juleknas.
Dette års sortiment byder blandt andet på en delejulekalender og en lang række julefavoritter, der uden tvivl vil få tænderne til at løbe i vand, og de varierende størrelser gør det nemt at tilpasse dem julesokken eller finde en plads under juletræet.

Viser et enkelt resultat

Julens lækkerier

Kan man starte med at jule for tidligt?
Vi mener nej. I hvert fald ikke, når det drejer sig om lige at smage på julens godter. Du er jo nødt til at teste, om vi har ramt den rigtige smag til jeres jul.

Hos Xocolatl kan du vælge den klassiske julekalender med 24 stykker fyldt mælkechokolade med nougat og saltkaramel, eller du kan nyde et stykke chokoladekunst hver dag i december med vores julede æske 24 days of chocolate art.

Julen handler også om at dele og at være sammen, og med vores luksus kalender for 2 kan du og din partner sammen nyde en hyggestund ved at åbne dagens låge sammen, men vi ikke ser skævt til dig, hvis du deler den lækre kalender med dig selv.

For os er det vigtigt, at emballagen omkring vores julechokolader bidrager til julehyggen og smagsoplevelsen, hvorfor vi igen i år har kredset omkring detaljerne i vores julesortiment, hvilket også er synligt i vores knaskasse Christmas treat, der blandt andet indeholder: brændte mandler, engelsk vingummi, chokolademandler og lakrids.

Med flere af vores julekalendere medfølger et juleeventyr fra Christiansfeld.