Frøer

“Kys frøen,” lyder det i et gammelt eventyr til en modvillig prinsesse, men med Xocolatls sprøde chokoladefrøer kræver det ikke megen overtalelse at have nærkontakt med. Du kan nærmest ikke få nok af smagsbomberne, der heldigvis kommer i gaveæsker med fem, otte eller 10 stk., hvor indholdet varierer mellem karamel, ganache eller nougat.

Viser alle 5 resultater

Vores lækre, sprøde chokoladefrøer er fyldt med kærlighed, men også lavet med respekt for håndværk og kun af chokolade, der lever op til principperne fra Cocoa Horizons.

Er du vild med gin, synes vi, du skal prøve vores Gin frogs, mens vi anbefaler vores City frogs til dig, der er vild med de søde long drinks.
Prøv også vores Danish Frogs, der har 10 smagsfulde frøer i fem forskellige varianter med smag af jordbær, mørk ganache, passionfrugt og mandel praliné.
Du kan også få vores chokoladefrøer uden alkohol som Flow pack, der uden tvivl får smilet frem hos dine medarbejdere, kunder eller gæster.

Du kan også vælge vores frøer som Flow Pack, der er særdeles velegnede som give aways eller til at stille den lille sult. De farverige frøer pynter også som sidekick til en kop velskænket kaffe eller til de kunder, du bare lige vil forkæle lidt ekstra.
Se hele vores udvalg af flow packs her.