Chokoladeæsker

Hos Xocolatl finder du en gaveæske til enhver anledning, men vi forstår også godt, hvis du lægger en i kurven for at forkæle dig selv.
Vores dekorative gaveæsker indeholder unikt sammensatte chokolader, der smagsmæssigt komplimenterer hinanden og er lavet med smør, fløde og masser af sønderjysk kærlighed.

Viser alle 22 resultater

Eksklusive chokoladeæsker

Chokolade giver vi ofte, når vi skal fejre nogen, forkæle nogen eller opmuntre nogen.
Hos os finder du en gaveæske til alle anledninger, og vi garanterer, at vi har noget til alle chokoladeelskere.
Vi anbefaler eksempelvis vores smagsfulde Premier Cru 16 til værtsparret eller den spændende Selection 16, der indeholder en smagseksplosion til en, du ønsker at forkæle.
Trænger nogen til at komme i godt humør og en lille opmuntring, så er vi sikre på, at vores Mood Pills kan bringe et smil frem.
Sidst men ikke mindst, så husk at det er helt tilladt bare at nyde en æske selv. Må vi anbefale dig at prøve Five Frogs?

I efteråret 2020 lancerede vi vores samarbejde med Ronnie Holmen, der har udviklet tre unikke og kreative æsker, der har den vanlige høje kvalitet, som Xocolatl er kendt for, men derudover drysset med humor.
Ronnie Holmen står bag de tre æsker; Crazy Lips og Mood Pills.

I gaveæsken Crazy Lips finder du syv stykker fyldt chokolade, der vil få dig til at smile, når du sætter tænderne i dem. Der er fire varianter, som under chokoladen gemmer lakridskaramel, nougat, chokoladekaramel eller saltkaramel.

Du kan se de to æsker fra Ronnie Holmen ved at klikke her.