Hvad er Xocolatl

I værkstedet i Christiansfeld fremstiller vi chokolade af højeste kvalitet og søde honningkager med masser af honning efter gamle opskrifter. Særligt chokoladen og jagten på den sublime smag er en altoverskyggende passion. Vi udvælger råvarerne nøje og arbejder intenst med hver eneste chokolade.

Vi bruger kun ORIGIN chokolade. Det betyder, at vores råchokolade fremstilles på kakaobønner dyrket i forskellige områder, hvor jordbund, klima og kakaotype afspejler sig i smag og aroma. De unikke smagsnuancer giver vores dygtige chocolatier mulighed for, at udvikle chokolade med særlig stor intensitet og harmoni.

Xocolatl ønsker at give dig en fantastisk smagsoplevelse.

Vidste du

Xocolatl har vundet mange nationale og internationale priser. Både for honningkager og chokolader. Senest vandt vores fyldte chokolader fire priser til Scandinavian Chocolate Award 2015.

Byen Christiansfeld, hvor Xocolatl har sit værksted og bageri, er på UNESCO’s verdensarvsliste og kendt for sin lange tradition for godt håndværk og fremstilling af honningkager.

Vores chokolader og honningkager er hovedsageligt håndlavede. Stor efterspørgsel betyder dog, at vi bruger enkelte maskiner i produktionen.

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *