Kun det bedste

Brødremeninghedens Honningkagebageri og Xocolatl

Christiansfeld er grundlagt af Brødremenigheden, der er en evangelisk frimenighed og et verdensomspændende broderskab. Christiansfeld, som regnes for at være den smukkeste brødremenighedsby i Europa, er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste og et særdeles populært turistmål. Midt i den historiske bykerne ligger Brødremenighedens Honningkagebageri stadigvæk. I dag er det oprindelige bageri nænsomt restaureret og fungerer som café og arbejdende værksted. Det er her, vi med omhu og respekt for traditionen fremstiller vores unikke honningkager og vores eksklusive chokolade, Xocolatl. Kom og nyd en bid af historien!

Chokolade som materiale

Vores produktions form er for en stor del håndlavet chokolade, men moderne maskiner har også gjort sit indtog, for at vi kan følge med den stigende efterspørgsel på eksklusiv chokolade. Der arbejdes intenst med chokoladerne, hvor vi nøje udvælger de råvarer, som vi ønsker at bruge i vores Xocolatl sortiment.

Chokolade som materiale
Kun det bedste

Kun det bedste

Vi bruger udelukkende ORIGIN chokolade. Det betyder at alle vores rå chokolader hver især bliver fremstillet på kakaobønner fra hver deres område. Dette giver os mulighed for at lave chokolader med meget stor intensitet og harmoni. Vores filosofi er at skabe en unik smag, så de smagskombinationer vi vælger går op i en højere enhed.